Golfens Dag lördag 25 maj

15 MAJ 2019 16:32
Välkommen till Golfens dag på Älmhults GK! Den 25 maj är det Golfens dag i hela Sverige och vi bjuder på massor av roliga aktiviteter och prova på-golf för medlemmar och nya golfare i alla åldrar.
  • Uppdaterad: 15 MAJ 2019 19:38

Vi är nästan en halv miljon golfare i Sverige men det är många fler som är nyfikna och vill börja spela. Golfens dag är ett perfekt tillfälle för alla som vill testa vår fantastiska idrott – som går att njuta av hela livet.

Alla golfintresserade, både medlemmar och icke-medlemmar är välkomna att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Boka in lördag 25 maj i kalendern och ta med familj och vänner till en dag full av golfglädje!

Program:
Kl 11.00-14.00

• Prova-på-golf både på övningsområden och ute på banan.
  • Roliga tävlingar.
  • Specialerbjudande på nybörjarkurser.
  • Möjlighet att prov och beställa klubbkläder.
  • Restaurang Goaroije har öppet.

Är du medlem: Utlottning av pris ifall du som redan är medlem kan locka med dig någon som anmäler sig till Grönt kort kurs. Bjud med dina vänner och bekanta så får du chansen att skaffa fler kompisar att spela med.

Mer information om Golfens dag i Sverige på golfensdag.se.

Varmt välkomna!

Skribent: Lene Svensson

Banan är öppen för spel.