Snart startar årets säsong!

29 MAR 2019 12:32
I veckan har vi öppnat rangen. Du köper bollar antingen med bankkort eller polletter. Det går även med klubbens refillkort som du kan köpa och ladda i kansliet. Vad händer mer på banan?
  • Uppdaterad: 29 MAR 2019 12:32

Staketet på parkeringen har målats och snart börjar vi sätta upp de sponsrade parkeringsskyltarna. Några planteringar ska också göras. Glöm inte att meddela kansliet om du vill vara med och sponsra. Ju fler skyltar vi säljer desto mer kan vi göra.

Ute på fairway på hål 1-9 har vi "plockat sten". Stenarna har frilagts och med vägledning av en stenhuggare med många års erfarenhet, kilades och spräcktes stenarna. Tack för hjälpen Gerhard! Hålen har lagts igen men de är ännu ej helt återställda. Naturligtvis räknas dessa som Mark under arbete.

En ny infartsväg för varutransporter till restaurangen har gjorts. Där den gamla vägen var kommer vi delvis lägga gräs. Detta är ett led i det projekt som antagits för att göra en attraktivare och trevligare miljö runt parkering, klubbhus och 1:ans tee.

Skribent: Lene Svensson

Banan är öppen för spel. Vid ev frost gäller vintergreener.

Drivingrangen har öppnat. Vissa hål har en sk ”vintertee” för att spara
ordinarie tee inför säsongen. Spel på ordinarie greener är tillåtet såvida det inte är frost..