Sponsra en Parkeringsplats!

07 MAR 2019 11:12
För endast 500 kr/år kan du få ditt namn på en parkeringsplats på Älmhults GK. Platsen är fri för alla att parkera på men det syns vem som sponsrat platsen.
  • Skapad: 07 MAR 2019 11:12

Vi gör detta projekt som ett led i att göra en finare och attraktivare miljö på klubben. Därför är pengarna i år öronmärkta till parkeringsområdet samt runt klubbhuset, framför allt vid 1:ans tee.

Antalet platser på parkeringen är begränsat så Först till kvarn! Är man riktigt snabb kan man kanske till och med få välja vilken plats man vill ha som ”sin egen”.

Kontakta kansliet vid intresse, gärna via mail This is a mailto link. När vi fått ihop tillräckligt många skyltar gör vi en första tryckning samt fakturerar 500 kr.

Skribent: Lene Svensson

Vid ev frost är HELA banan avstängd så länge det är vitt på marken. Vid den första frosten är gräset extra känsligt eftersom vatten finns kvar och de sköra grässtråna bryts av. Vänligen respektera skyltar med avtstängning.