Damgolfen 2018

Du har väl inte glömt att anmäla dig?

Tisdag 26 juni avslutar vi vårsäsongen och spelar Färgnian, en annorlunda runda med utslag från både röd, gul och orange tee, klä dig gärna i något gult, rött eller orange. Alla damer är välkomna oavsett vilken nivå man spelar på!

Vi har Kanonstart kl 17.30 och efter avslutat spel får vi lite sommarmat i klubblokalen. Spel, mat och dryck för 100kr/person. Anmälan på ”MinGolf”.

Vi kör en ”köp/sälj/byt-kväll” efter uppkommet önskemål. Har du något du köpt som inte passar eller du inte är nöjd med, ta med det till oss! Kanske någon annan är på jakt efter just det. Det gäller kläder, skor, klubbor etc.

Pernilla Svensson Blomqvist har lovat att ta med smycken från sin pappas tillverkning, till försäljning.

Välkomna!

Damkommittén,

Mona  Britt-Mari  Lene

Uppdaterad: 25 JUN 2018 14:06
Skribent: Britt-Mari Almqvist

Banan har fortfarande stora skador/defekter, främst på hål 10-18, pga den extrema torkan i sommar men den börjar hämta sig. Vi har stödsått några tees, därav lite annorlunda placeringar av teekulorna. Detta påverkar INTE banans handikappgrundande. Vi hoppas på allas förståelse. Tillsvidare råder det reducerad greenfee.

Hotellpaket