Damgolfen 2018

Årets säsong är avslutad!

Vår höstavslutning hölls i klubblokalen som vanligt. Vi fick god mat från Goaroije och Britt-Maris goda kakor till kaffet.

Vi hade prisutdelning för säsongens olika tävlingar och för de som inte var med och är intresserade, hänger resultaten på damernas anslagstavla i klubbhuset.

En liten frågelek i golfens regler vållade mycket sorl och kackel i lokalen och vi kan slå fast att det är något vi borde ta tag i till nästa säsong.

Vi konstaterade också tillsammans att vi ska fortsätta med damgolfen även nästa år samt försöka få med några fler. Alla lovade att försöka ställa upp som "faddrar" och hjälpa nya damgolfare till rätta.

För att hålla igång lite även under vintern, är alla damer 55+ välkomna till spel på Seniorgolfen tillsamans med "gubbarna" på tisdagar och torsdagar. Lottning kl 08.50 och första start kl 09.00. Tag chansen ni som kan! Det brukar vara riktigt trevligt!

Vi i Damkommittén tackar för de otroligt fina blomstergrupperna som fick av er på avslutningen!

Vi ses igen i april/maj och då hoppas vi på lika fina tisdagskvällar som i år och gärna med fler damgolfare!

Mona  Britt-Mari  Lene

Uppdaterad: 25 JUN 2018 14:06
Skribent: Britt-Mari Almqvist

Banan är fortfarande, trots väder och vind, i fullt spelbart skick. Dock