Hoppa till sidans innehåll

Damgolfen 2019


Nu är det snart dags igen!

Vi startar årets säsong tisdagen den 23 april  och spelar en scramble med gemensam start kl 17.30 och avrundar kvällen med lite mat och samkväm.Eftersom vi måste ordna med maten vill vi att ni anmäler er senast onsdag 17/4 eftersom vi träffas direkt efter påskhelgen.

På höstavslutningen förra året hade vi en liten frågelek om regler och alla tyckte det var viktigt. Eftersom det from i år är en hel del nyheter på regelfronten, kommer vi försöka ta upp detta under säsongen.

Vi talade även om att flytta vår hemliga resa till höstsäsongen och därför kan ni preliminärt boka in fredagen den 6 september redan nu. Minsta antal för att vi ska hyra buss är 25 st! Det är också viktigt att anmäla sig i god tid! Alla anmälningar sker via min golf.se

Vi önskar ALLA damer välkomna, även Du som inte varit med tidigare! Vi spelar olika spelformer och samlas för en fika efteråt. Nytt för i år är att när vi spelar Poängligan, kommer vi ha en liten utlottning bland dem som är kvar vid fikan. I vanlig ordning har vi även Order of Merit och Eclectic på dessa tävlingar. Vi spelar både singelgolf och lagtävlingar, du hittar programmet under fliken Tisdagsprogram Damgolfen.

Är du sugen på att hjälpa till med något på Damgolfen eller har tips och idéer på aktiviteter, hör gärna av dig till någon av oss.

Vi ses snart och då hoppas vi på lika fina tisdagskvällar som förra året och gärna med fler damgolfare!

Mona  Britt-Mari  Lene

 

 

 

              

 

 

  

 

 

Uppdaterad: 25 JUN 2018 14:06 Skribent: Britt-Mari Almqvist

Aktuellt på banan

Banan är öppen för spel.

 

 

 

 

 

 

Veckans meny

Golfkrogen

 

  Tidsbokning, tävlingsanmälan etc.

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Älmhults GK - Golf
Äskya 1215
34390 Älmhult

Kontakt:
Tel: 047614135
E-post: This is a mailto link

Se all info