Klubbinformation

Föreningsnummer 9929-18

Adress Äskya 1215

Postadress 34390 Älmhult

E-post This is a mailto link

Hemsida http://www.almhultsgk.se

Bankgiro 340-7236

Organisationsöversikt för Älmhults GK - Golf

Idrottens organisation består av Riksidrottsförbundet, distriktidrottsförbunden (DF), specialidrottsförbunden (SF), specialidrottsdistriktsförbunden (SDF) och idrottsföreningarna.

I figuren nedan kan du se var just din förening eller idrott hör hemma i strukturen och till vilket SF, SDF eller DF du tillhör.

Du kan gå vidare till de organisationer som har en webbadress genom att klicka på deras respektive länk i figuren.
Riksidrottsförbundet
Specialidrottsförbund/SF
Specialidrottsdistriktsförbund/SDF
Förening
Idrott
Uppdaterad: 02 MAR 2010 17:57
Skribent: Lars Almlöf

Banan har fortfarande stora skador/defekter, främst på hål 10-18, pga den extrema torkan i sommar men den börjar hämta sig. Vi har stödsått några tees, därav lite annorlunda placeringar av teekulorna. Detta påverkar INTE banans handikappgrundande. Vi hoppas på allas förståelse. Tillsvidare råder det reducerad greenfee.

Hotellpaket