Juniorträning 2018

GOLFTRÄNING KNATTAR & JUNIORER 2018, ÄLMHULTS GOLFKLUBB

Välkomna till en ny säsong med knatte- & juniorträning på Älmhults Golfklubb! Här kommer information om årets träningsverksamhet:

GOLFKUL
För åldrarna 4-6 år tillsammans med förälder. Övningar, lek och spel anpassade för att på ett lekfullt sätt komma igång med golfens spel och regler.
Måndagar. 7 maj-11 juni , samt  20 augusti-17 september, totalt 11 ggr.

GOLFTRÄNING
För åldrarna 7-21 år, samt 6-åringar (födda 2012) som gått Golfkul tidigare. Vi utgår från boken/webben Golfäventyret som har utmaningar, övningar och mål för alla nivåer av golfare steg för steg ner till officiellt handicap (36). För de golfare som kommit ner i hcp använder vi oss av golfförbundets rikliga övningsbank för att utmana var och en att bli bättre och bättre.

Golftäningen denna säsong äger rum måndagarna 16 april-18 juni (uppehåll 30 april) samt 13 augusti -24 september. Totalt 16ggr. Tider 17:15-18:15 eller 18:30-19:45. Vi kommer utgå från grupp-upplägget från förra året och justera om någon grupp blir för stor eller för liten. Nya deltagare kommer gå i en nybörjargrupp de första gångerna innan man hoppar in i en passande grupp. Grupper presenteras på hemsidan veckan innan träningsstart.

Spelträning på banan kommer vara på torsdagar kl 17:15 med start 26 april. Vi har några tider bokade för de barn & ungdomar som spelar 9 hål på stora banan. Man väljer tee utifrån den nivå man är på (100-bana, gul/svart, orange, röd eller gul).

ANMÄLAN
Anmälan till träning görs via mail till kansliet på This is a mailto link, senast den 7/4. Betalning av medlemsavgift/träning sker på faktura som skickats ut i slutet på förra året, eller direkt på kansliet.

Avgifterna för träning/medlemsskap 2018:
0-6 år: 300SEK
7-10 år: 730SEK
11-15 år: 1130SEK
16-21 år: 1730SEK

LEDARE
Vill du hjälpa till som ledare i våra golfgrupper eller på idrottsskolan? Vi är ett gott gäng ledare idag som leder juniorverksamheten mha Golfförbundets utbildningsmaterial. Men vi behöver vara fler! Golfare eller icke-golfare spelar ingen roll, bara att du vill vara med och engagera dig i barn- & ungdomsidrotten. Vi kör några pass med ledarutbildning  för gamla och nya ledare under säsongen, dit du är hjärtligt välkommen. Hör av dig om du är intresserad eller vill veta mer till Maria Forsman.

Vi ses!

Juniorledarna genom Maria Forsman
This is a mailto link, tfn: 0766-190592

Uppdaterad: 06 APR 2018 23:18
Skribent: Maria Forsman

Måndag 21/5, vertikalskärning greener.

Tävlingsanmälan etc.