Medlem - Älmhults GK - Golf - IdrottOnline Klubb

Medlem

Samtliga medlemmar i Älmhults GK hälsas välkomna till en ny golfsäsong! Medlemsavgifter och medlemsformer för 2017 hittar ni under länken till vänster.  Har ni frågor om avgifter och vilken medlemsform som passar just dig, vänligen kontakta Lene på kansliet så hjälper hon till. Läs mer om kurser och lektioner under fliken Träning.

Ni har väl inte missat vårt förmånliga greenfeeavtal med några av grannklubbarna. Du som är fullvärdig medlem får 20% på ordinarie greenfee på följande klubbar: Alvesta GK, Glasrikets GK, Lagans GK, Lanna GK, Ramkvilla
GK, Rockatorp GK, Uppvidinge GK och Växjö
GK.

Uppdaterad: 15 FEB 2017 21:49
Skribent: Britt-Mari Almqvist

Banan är mycket torr pga extrem torka och som en följd har fairway fått stora skador med torrsprickor, framför allt på hål 10-18. Tyvärr kan vi i nuläget inte göra något åt det. Vi prioriterar bevattning av greener eftersom tillgången på vatten är kraftigt begränsad.

Hotellpaket