Nybörjarutbildning

Välkommen till Älmhult Golfklubbs Nybörjarutbildning 2017.

Jag heter Per-Åke Sandberg och är Club Professional dvs. tränare och ansvarig för er utbildning till golfare gällande teori och praktik. Lene Svensson är klubbchef och sitter på kansliet, hon hjälper er med medlemskap och kursavgifter. Ni kommer också att möta medlemmar i klubben som hjälper er ut på banan, dvs agerar faddrar. Om du är under 13 år tar juniorträningen hand om din träning. Väljer du att göra din utbildning hos oss får du en bra början på ett långt golfliv.

Målet med utbildningen är att du skall ta dig från nybörjare till handicap 36, du avgör själv i vilken takt du skall ta dig fram. Att få en god start är viktigt!

Första delen är att klara av grundkursen, det som tidigare kallades Grönt kort, så att du kan spela på banan själv och det är den delen som ingår i denna kurs. Sedan är det spel och egen träning som gäller, kombinerat med lektioner skall du sedan lyckas komma ner till 36 handicap.

För att gå en nybörjarutbildning krävs inga förkunskaper och det finns möjlighet att låna utrustning. Titta på kurstiderna och välj det som passar dig bäst. Är det något pass du inte kan, går det bra att tillfälligt byta grupp.

Anmäl dig snarast till Kansliet på telefon: 0476-141 35 . Uppge kursnummer, namn, adress, telefon, e-post, personnummer.

Kursen betalas till kansliet innan eller vid första träningstillfället.

Kursen kostar 1995kr och i detta ingår:

• Medlemskap 2017
  • Teorilektioner samt SGF utbildningsmaterial.
  • Praktiklektioner med fria bollar samt möjlighet att låna klubbor.
  • Fadderrundor kommer att erbjudas.
  • Spelträning med egen fadder.
  • Tillgång till övningsområde där vi tränar med egna bollar.

Varmt välkommen med din anmälan!

Per-Åke Sandberg, Lene Svensson, Medlemmar i Älmhults GK

Tel: 0476-14135 Mail: This is a mailto link

Med reservation för förändringar.

Nya kurser kommer att starta i april 2017.

Uppdaterad: 2017-03-21 11:00
Skribent: Per-Åke Sandberg

Hål 10-18 är öppna. Vid ev frost är endast spel mot vintergreener tillåtet.

Hål 1-9 tillfälligt avstängda pga rikliga regnmängder

Tävlingsanmälan etc.