Välkommen som samarbetspartner till Älmhults golfklubb!

Vår golfklubb ligger precis i utkanten av Älmhult, nära norra infarten från 23:an. På anläggningen finns driving-range, övningsgreen och naturligtvis vår 18-håls bana. Klubben kan erbjuda konferensmöjligheter i samarbete med Restaurang Goaroije.

Du erbjuds att exponera/profilera ditt företag på klubbens anläggning. Som partner kan du använda klubbens anläggning för dina företagsträffar/kundmöten/konferenser och representation. Vi kan hjälpa till med ”prova på golf” med hjälp av engagerade medlemmar och utbildad tränare.

Älmhults Golfklubb har drygt 700 medlemmar och tar årligen emot ca 35 000 besökare i form av gästande spelare och restaurangbesökare.

I klubbhuset möts du av Klubbchef Lene Svensson som gärna svarar på frågor och hjälper Er. Vi har olika paketlösningar för Dig och Ditt företag och vi skräddarsyr gärna efter Era önskemål.

Ni kan också beställa golfbollar med företagets logo i tryck, kontakta kansliet för beställning.

Telefon 0476-141 35   This is a mailto link   www.almhultsgk.se

Uppdaterad: 12 FEB 2018 13:15

Banan är öppen för spel.