Gäster

Välkommen till Älmhults GK - en naturskön bana i Linnébygden.

Vår golfklubb ligger precis i utkanten av Älmhult, nära norra infarten från 23:an. På anläggningen finns driving range, övningsgreen och naturligtvis vår 18-håls bana. Golfbanan är en park- och skogsbana, anpassad till det typiska småländska jordbrukslandskapet. En golfrunda här bjuder på intressanta möjligheter och en naturupplevelse i bästa småländska klass.

Innan, mitt i och efter rundan finns möjlighet att få en fin bit mat eller en fika i vår restaurang Goaroije. Där krögaren Martin med personal lagar utsökt, modern husmanskost av råvaror från trakten som kan avnjutas i den nyrenoverade restaurangen eller på verandan.

I klubbhuset finns kansli och omklädningsrum. Kansliet bemannas av klubbchef Lene Svensson och pro Per-Åke Sandberg. Klubben kan också erbjuda konferensmöjligheter i ett rymligt konferensrum med utsikt över första tee.

Flera övernattningsmöjligheter finns i närheten av klubben, antingen inne i centrum eller mitt ute i natursköna Smålandsskogarna. Alla erbjuder förmånliga golfpaket.

Så, välkommen till oss på Älmhults Golfklubb!

Uppdaterad: 14 MAR 2017 14:19

Banan är fortfarande, trots väder och vind, i fullt spelbart skick. Dock
börjar vi nu förbereda för vintern och inför nästa säsong med bla luftning,
dressning mm. Vi tar också in sofforna. Drivingrangen är stängd liksom