Följ sidan "Ställplats"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Ställplats

Vi erbjuder ställplats för husbil/husvagn, eluttag och tillgång till dusch och toalett i klubbhuset för 150 kr/natt.

Du hittar till ställplatsen genom att passera parkeringen, tag vänster efter det gula klubbhuset. Direkt efter staketet vid 1:ans tee, tag vänster igen, vägen går uppför backen bakom "Ladan" med Restaurangen. Platserna finns i kanten på vårt övningsområde. Det är perfekt att träna närspel när man väntar på att grillen ska bli klar.

Inga nyheter är skapade

Banan är mycket torr pga extrem torka och som en följd har fairway fått stora skador med torrsprickor, framför allt på hål 10-18. Tyvärr kan vi i nuläget inte göra något åt det. Vi prioriterar bevattning av greener eftersom tillgången på vatten är kraftigt begränsad.

Hotellpaket

E-post: info@almhultsgk.se