Seniorrutan 15/5

Seniorgolfen sommaren 2018.

Vi spelar mellan 19/4 och 13/9 med avslutningsresan den 20/9.

Det tävlas huvudsakligen över 18 hål men varje torsdag finns även en 9 hålstävling och vi spelar slaggolf.

Starttid 09:00  Avgift 50 kr (9 hålstävlingen start 08:50)

Vi välkomnar alla gubbar i klubben som är 55+.

Vad spelar vi då om.

1 Varje torsdag är en enskild tävling och vi spelar om en matbiljett för var tionde deltagare, men med några finaler löpande, då vi spelar om lite fler priser. Samma upplägg för de som spelar 9 hål.

2 Vandringspriset där vi räknar de 8 bästa nettoresultaten o då får även resultat från gubbaklubban på de andra banorna räknas in, så även utflykten till Hässlegården den 9:e maj. Denna tävling pågår till o med den 13/9.

3 Poängligan eller ”order off merit” där vi erhåller poäng efter deltagande och placering. 5 poäng för deltagande och sedan en stigande skala upp till den som vunnit dagens tävling, vilket ger fler poäng till vinnaren desto fler deltagare vi är. Denna tävling pågår till o med den 6/9.

4 Eclectic gul tee där vi redovisar det bästa resultatet på varje hål.

5 Eclectic röd tee, som ovan,

Detta gör att spelare vid varje tävlingstillfälle kan välja viken tee de vill spela från. Eclecticen pågår till o med 6/9.

6 EV, Birdiepris, där vi lottar ut ett antal priser bland alla birdies som görs under säsongen.

Handicaprevision varje torsdag.

Scorekort för varje spelare där även poängen skall redovisas.  OBS nytt handicapsystem träder i kraft 2020 och då ligger en del resultat från 2018-2019 till grund för vilket handicap man får.

Ovanstående är det jag kommer att redovisa på hemsidan under säsongen.

Allt kommer att skrivas in på seniorrutan

Lya

Uppdaterad: 15 MAJ 2018 15:27
Skribent: Lya

Måndag 21/5, vertikalskärning greener.

Tävlingsanmälan etc.