Hoppa till sidans innehåll

Tävling


Tävlingssäsongen 2017 har startat. Du hittar årets program här på hemsidan under egen flik samt på anslagstavlan i klubbhuset. I år har vi ett par nyheter. Matchspelstävlingen Äskyaslaget återuppstår efter ett antal års uppehåll. Den spelas över hela säsongen och i september kommer vinnaren att koras. Det var fantastiskt roligt att en tävling blev fulltecknad så snabbt!

Vi har en helt ny tävling i maj. Det är en av våra huvudsponsorer, Atteviks, som är med och arrangerar en klubbtävling. Nya tävlingssponsorer är också CN Snickerier och Alfings som gemensamt står för Golfveckans Singel i år. Kanske dyker det upp ännu någon sponsor men inget är klart ännu.

Parkeringsgolfen kommer att fortsätta med spel sista onsdagen i varje månad. Även om parkeringen är ombyggd, kommer vi att reservera 2 platser för detta. Lya har bett att få träda tillbaka och vi tackar honom för alla timmar han stått och frusit vid 9-ans green. Vi kommer istället att få lämna in anmälan och scorekort i greenfee-inkastet på kansliet. Under ordinarie öppettider tar naturligtvis Lene emot det. Spontan utgång under hela dagen samt en markör i bollen gäller precis som vanligt.

Välkomna till en ny tävlingssäsong!

Tävlingskommittén

Uppdaterad: 25 APR 2017 22:45
Skribent: TK

Aktuellt på banan

SNÖ!

Hål 10-18 öppna för spel, vid ev frost gäller vintergreener.

Hål 1-9 är fortfarande stängda pga blöta.

 

 


 

Veckans meny

Golfkrogen

 

  Tävlingsanmälan etc.

 

 

Postadress:
Älmhults GK - Golf
Äskya 1215
34390 Älmhult

Kontakt:
Tel: 047614135
E-post: This is a mailto link

Se all info