Tävling

Tävlingssäsongen 2017 har startat. Du hittar årets program här på hemsidan under egen flik samt på anslagstavlan i klubbhuset. I år har vi ett par nyheter. Matchspelstävlingen Äskyaslaget återuppstår efter ett antal års uppehåll. Den spelas över hela säsongen och i september kommer vinnaren att koras. Det var fantastiskt roligt att en tävling blev fulltecknad så snabbt!

Vi har en helt ny tävling i maj. Det är en av våra huvudsponsorer, Atteviks, som är med och arrangerar en klubbtävling. Nya tävlingssponsorer är också CN Snickerier och Alfings som gemensamt står för Golfveckans Singel i år. Kanske dyker det upp ännu någon sponsor men inget är klart ännu.

Parkeringsgolfen kommer att fortsätta med spel sista onsdagen i varje månad. Även om parkeringen är ombyggd, kommer vi att reservera 2 platser för detta. Lya har bett att få träda tillbaka och vi tackar honom för alla timmar han stått och frusit vid 9-ans green. Vi kommer istället att få lämna in anmälan och scorekort i greenfee-inkastet på kansliet. Under ordinarie öppettider tar naturligtvis Lene emot det. Spontan utgång under hela dagen samt en markör i bollen gäller precis som vanligt.

Välkomna till en ny tävlingssäsong!

Tävlingskommittén

Uppdaterad: 2017-04-25 22:45
Skribent: TK

Hela banan är stängd pga snö!

Tävlingsanmälan etc.