Tävling

Du hittar 2018 års tävlingsprogram här på hemsidan under egen flik samt på anslagstavlan i klubbhuset. Förra årets succé, matchspelstävlingen Äskyaslaget återkommer och vi hoppas på lika engagerat deltagande som förra året. Matcher och allmän info anslås i klubbhuset samt på hemsidan.

Parkeringsgolfen kommer att fortsätta med spel sista onsdagen i varje månad. För att göra det enklare för alla att vara med, kommer vi i år att spela poängbogey istället för slaggolf. Spontan utgång under hela dagen samt en markör i bollen gäller precis som vanligt.

Välkomna till en ny tävlingssäsong!

Tävlingskommittén

Uppdaterad: 18 APR 2018 22:36
Skribent: TK

Banan har fortfarande stora skador/defekter, främst på hål 10-18, pga den extrema torkan i sommar men den börjar hämta sig. Vi har stödsått några tees, därav lite annorlunda placeringar av teekulorna. Detta påverkar INTE banans handikappgrundande. Vi hoppas på allas förståelse. Tillsvidare råder det reducerad greenfee.

Hotellpaket