Golfresa till Polen i maj INSTÄLLD!

11 FEB 2020 13:15
Tyvärr har vi tvingats ta beslutet att ställa in resan till Polen i maj pga den rådande situationen med Corona-viruset. Vi hoppas kunna genomföra den längre fram när det har lugnat ner sig.
  • Uppdaterad: 18 MAR 2020 13:51

Golfresa till Polen 7:e till 12:e Maj

Nu har du möjligheten att inleda golfsäsongen 2020 genom att följa med på en 4 dagars golfresa till Polen i Maj till ett pris av endast 6000 kr/pers.

I priset ingår:

• Resa med buss till och från Älmhult. Släp för transport av klubbor och vagnar medföljer.
  • Båtresa t/r med del i tvåbäddshytt med havsutsikt, färja Karlskrona- Gdynia
  • Greenfee för 2 dagars golf på Sand Valley Golf Club
  • Greenfee för 2 dagars golf på Mazury Golf Club.
  • 3 övernattning med del i dubbelrum inkl. frukost på 4-stjärniga hotell Willa Port i Ostroda

Frukost och mat på båten samt lunch och middag i Polen ingår inte. Mot tillägg 1000 kr kan enkelrum, i mån av tillgång, erhållas.

Kort resebeskrivning:

Vi startar resan från Älmhults golfbana omkr. kl 17:00 torsdagen den 7:e Maj. Bussen tar oss till Karlskrona där färjan avgår kl 21:00.  Fredag morgon kl 09:15 åker vi vidare från Gdynia till Sand Valley. Denna del av bussturen tar ungefär en timme. ”Tee off” mellan 11:00 och 12:40. Efter avslutad golf och ytterligare 45 min bussresa, checkar vi in på Hotell Willa Port i Ostroda omkr kl 18:00. Lördagen den 9:e samt söndagen den 10:e spelar vi på Mazury Golf Club, dit bussen tar oss på ca 45 min.  På både Sand Valley och Mazury Golf Club finns möjlighet att äta en lättare lunch.

Hotell Willa Port är centralt och vackert beläget vid en sjö i Ostroda, som är en mindre stad i den del av Polen som kallas Mazury. Det finns ett antal bra restauranger och goda möjligheter att se sig omkring i den lilla staden. Dessutom erbjuder hotellet Spa och pool.

Måndagen den 11:e lämnar vi hotellet omkr. kl 08:00. Vi spelar golf på Sand Valley, där vi också kan äta lunch och därefter tar oss bussen till Gdynia. Färjan avgår kl 19:00.  Den 12:e Maj omkr. kl 10:00 beräknas vi vara tillbaka i Älmhult.

Anmälan:

Antalet platser är begränsat till 40 personer. För att försäkra dig om en plats bör du anmäla dig snarast. Senaste anmälningsdagen är den 1:a februari, om platser då återstår. Anmäl dig hos Lene i receptionen på Älmhults golfklubb 0476-141 35, This is a mailto link Snarast efter anmälan (senast 1 febr.) betalas 1000kr. Anmälningsavgiften återbetalas inte i händelse av återbud. (Däremot kan du kanske hitta en ersättare) Resterande 5000 kr betalas senast den 31:e Mars.

Om du har frågor ringer du Tomas Larsson tel. 072 2442265. Även Lene på golfklubbens kansli kan ge dig upplysningar.

Vi ser fram emot en trevlig golfresa tillsammans

Lene och Tomas

Skribent: Lene Svensson

Hål 10-18 är återigen öppna för spel.

Hål 1-9 är avstängt pga riklig nederbörd

Vid ev frost är endast spel mot vintergreener tillåtet. Det är upp till varje spelare att respektera detta. Vi har inte möjlighet att ta bort flaggor på ordinarie greener när det är frost, därav står de alltid kvar, oavsett om det är frost eller ej.