Nu är det dags för årets Golfvecka

24 JUN 2020 12:42
Äntligen har vi fått klartecken att kunna köra våra klubbtävlingar igen. Vi ser fram emot ännu en härlig tävlingsvecka på Älmhults Golfklubb, dock med vissa förbehåll som kan läsas nedan. Anmäl er som vanligt på MinGolf och var med på årets "fest"!
  • Uppdaterad: 24 JUN 2020 19:38

Information angående golfveckan på Älmhults Golfklubb v30

Efter en vår och försommar utan möjlighet att kunna spela klubbtävlingar har nu restriktionerna lättat och gjort det möjligt att återigen spela tävlingar.

Dock så är det inte tillåtet att arrangera tävlingar med kanonstart (d.v.s start på flera hål vid samma klockslag).

Man vill minimera riskerna med att många deltagare anländer till klubben vid samma tidpunkt, samt undvika onödig trängsel i omklädningsrum och på övningsfälten.

Vi kommer därför att genomföra samtliga fem tävlingar under golfveckan med löpande start kl.09:00.

Vid stora startfält förbehålls rätten att tidigarelägga starten till kl.08:00.

Vi uppmanar också alla att betala sin anmälningsavgift online i samband med att man anmäler sig via Min Golf. Detta för att minimera trängsel inne vid kansliluckan.

Prisutdelning kommer att ske med distansering och sunt förnuft direkt efter att sista boll kommit in. Vill man, av olika anledningar, ej närvara vid prisutdelningen kan man hämta sitt pris på kansliet nästkommande vecka.

Tävlingsverksamheten är en mycket viktig del i klubbens ekonomi, så vi hoppas på att alla är riktigt tävlingssugna och anmäler sig på Min Golf så snart som möjligt.

Väl mött
Tävlingskommittén ÄHGK

Skribent: Lene Svensson

Hela banan är öppen, ordinarie greener.