Medlem

Samtliga medlemmar i Älmhults GK hälsas välkomna till en ny golfsäsong! Medlemsavgifter och medlemsformer för 2019 hittar ni under länken till vänster.  Har ni frågor om avgifter och vilken medlemsform som passar just dig, vänligen kontakta Lene på kansliet så hjälper hon till. Läs mer om kurser och lektioner under fliken Träning.

Ni har väl inte missat vårt förmånliga greenfeeavtal med några av grannklubbarna. Du som är fullvärdig medlem får 20% på ordinarie greenfee på följande klubbar: Alvesta GK, Glasrikets GK, Lagans GK, Lanna GK, Ramkvilla GK, Rockatorp GK, Uppvidinge GK och Växjö GK. Kontrollera med respektive klubb vilka dagar och tider som detta gäller.

Fullvärdiga medlemmar kan också spela på reducerad greenfee i alla Sydpoolen-anslutna klubbar.

Uppdaterad: 25 FEB 2019 16:25

OBS! Hela banan är avstängd tills vidare pga rikliga mängder nederbörd.

Vid ev frost är endast spel mot vintergreener tillåtet. Det är upp till varje spelare att respektera detta. Vi har inte möjlighet att ta bort flaggor på ordinarie greener när det är frost, därav står de alltid kvar, oavsett om det är frost eller ej.