Fri Parkering- Sponsra en parkeringsplats

För endast 500 kr/år kan du få ditt namn på en parkeringsplats på Älmhults GK. Platsen är fri för alla att parkera på men det syns vem som sponsrat platsen.

Vi gör detta projekt som ett led i att göra en finare och attraktivare miljö på klubben. Därför är pengarna i år öronmärkta till parkeringsområdet samt runt klubbhuset, framför allt vid 1:ans tee.

Antalet platser på parkeringen är begränsat så Först till kvarn! Är man riktigt snabb kan man kanske till och med få välja vilken plats man vill ha som ”sin egen”.

Kontakta kansliet vid intresse, gärna via mail This is a mailto link. När vi fått ihop tillräckligt många skyltar gör vi en första tryckning samt fakturerar 500 kr.

Uppdaterad: 09 MAJ 2019 23:06 Skribent: Lene Svensson

OBS! Hela banan är avstängd tills vidare pga rikliga mängder nederbörd.

Vid ev frost är endast spel mot vintergreener tillåtet. Det är upp till varje spelare att respektera detta. Vi har inte möjlighet att ta bort flaggor på ordinarie greener när det är frost, därav står de alltid kvar, oavsett om det är frost eller ej.