Följ sidan "Ställplats"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Ställplats

Vi erbjuder ställplats för husbil/husvagn, eluttag och tillgång till dusch och toalett i klubbhuset för 150 kr/natt för gäster som spelar golf på vår bana. Övriga gäster betalar 250 kr/natt.

Du hittar till ställplatsen genom att passera parkeringen, tag vänster efter det gula klubbhuset. Direkt efter staketet vid 1:ans tee, tag vänster igen, vägen går uppför backen bakom "Ladan" med Restaurangen. Platserna finns i kanten på vårt övningsområde. Det är perfekt att träna närspel när man väntar på att grillen ska bli klar.

Inga nyheter är skapade

Hål 1-9 är avstängda tillsvidare pga blöta. Hål 10-18 är öppna för spel.

OBS! Vid ev frost är endast spel mot vintergreener tillåtet. Vänligen respektera.

E-post: info@almhultsgk.se