Tävling

Du hittar 2019 års tävlingsprogram här på hemsidan under egen flik samt på anslagstavlan i klubbhuset. Matchspelstävlingen Äskyaslaget återkommer och vi hoppas på lika engagerat deltagande som förra året. Matcher och allmän info anslås i klubbhuset samt på hemsidan.

Parkeringsgolfen kommer att fortsätta med spel sista onsdagen i varje månad. För att göra det enklare för alla att vara med, fortsätter vi med att spela poängbogey istället för slaggolf. Detta är ett perfekt tillfälle att slussas in i tävlingsspel. Spontan utgång under hela dagen samt en markör i bollen gäller precis som vanligt.

Välkomna till en ny tävlingssäsong!

Tävlingskommittén

Uppdaterad: 18 APR 2018 22:36 Skribent: TK

Vi förbereder nu inför vintern med hålpipning av greener, foregreener och ordinarie tees. Vintertees sätts upp, vänligen respektera det så vi kan ha fina tees till nästa säsong.

Vid ev frost är endast spel mot vintergreener tillåtet.